Een eenvoudige sleutel voor antieke meubelen onthuld

Pander focussen keek met name naar een Britse meubelen en later tegen het jaar 1900 ontwikkelde pander bestaan organische  “pander-hip”  kenmerkende strakke lijnen, korte inlegwerkjes en een herkenbare donker gepolitoerde mahonie afwerking.

We bezitten aan ons gespecialiseerde restauratiewerkplaats en we vervaardigen o.a tafels op maat. Tegelijk taxeren we antiek in een zaak ofwel voor u dan ook thuis.

In de avond werden kaarsen en olielampen ook altijd zo efficiënt geoorloofd ten opzichte met een spiegels opgesteld. Momenteel is een antieke spiegel zeker met name ons blikvanger maar zeker ook ons methode om een licht accent te creëren.

Antiekrestauratie, antiek inkoop en verkoop, antieke meubelen met brandschade en taxatie van antieke meubelstukken nabij Heemstede

In onze collectie antiek vindt u dan ook altijd talloze voorbeelden betreffende het soort speciale meubelen dikwijls van zeer goede kwaliteit omdat dit overwegend de welgestelde waren die het soort luxueus meubelen lieten produceren.

Omschrijving: Die Chesterfield stoel is geschapen met hoogwaardig kunstleder en textiel in een opwindende witte kleur. De Chesterfield fauteuil is bekleed betreffende grote capitons, welke de fauteuil ons antieke uitstraling melden. Tegelijk is een Chesterfie

Omschrijving: Deze set aangaande 4 comfortabele en omvangrijke eetkamerstoelen heeft een antiek design en de stoelen hebben ergonomisch gevormde zittingen en rugleuningen. Een poten zijn gemaakt van massief hout en zijn vernist betreffende een donkerbruine kleur.

champagne, wijnkoeler antieke uniformen antiek schaakspel antiek haardscherm antieke tuinvaas antiek apotheek antiek prenten antieke bedden antieke klok antieke bronzenbeelden antiek schilderijen antiek kandelaren antiek plate zilver Diversen antiek winkelinrichting

Antiekrestauratie, antiek inkoop en verkoop, antieke meubelen met brandschade en taxatie met antieke meubelstukken nabij Bijdragen

Omschrijving: Die antieke stijl mangohouten salontafelset is een onderscheidende toevoeging aan uw huisinrichting. Die salontafels mogen verder zodra eind- of bijzettafels worden aangewend. Een salontafels zijn gemaakt betreffende mangohout, dat stevi

Indien u dan ook momenteel zodra koper op pad gaat om ons stuk antiek aan te inkopen dan heeft u beslist meer waar voor de geld.

Onze verzamelwoede stop desalniettemin niet voor antieke meubelen. Naast antieke kasten en bureaus inkopen wij tevens graag decoratieve antieke en antieke objecten. Daarom vindt u dan ook bij het ook glaswerk, porcelein, wereldbollen ofwel aardglobes, en antieke bureauaccessoires bijvoorbeeld onder andere brievenwegers. Die uiteenlopende antieke gebruiksvorwerpen vinden, precies indien de antieke bronzen en schilderijen een plekje in een rubriek varia. Behalve alle mogelijke antieke schrijfkistjes, kandelaars, omvangrijke staande klokken, pendules en wandklokken. Het kan zijn beslist niet onze specialiteit doch toch absoluut een rubriek met verrassende antieke voorwerpen welke uw toewijding moeten trekken.

Antiekhuis Nick Toma opgericht in 1983, kan zijn specialistisch in 18e, 19e en begin 20e eeuws antiek. Een antiekzaak kan zijn 500 m2 groot betreffende ons bijzondere collectie antieke meubelen en goed klein antiek.

Molton. Er bestaan speciale website molton onderlakens leverbaar betreffende een niet vochtdoorlatende laag. Gebeurt er gedurende ons banket aan een goed gedekte tafel ons ongelukje betreffende een rode wijn dan is er nauwelijks aanleiding tot paniek. Het vocht kan immers ook niet voor uw mooie antieke tafelblad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *